NEHÉZGÉPEK, IPARI GÉPEK, TÚLSÚLYOS, NEHEZEN MOZGATHATÓ TÁRGYAK, BERENDEZÉSEK MOZGATÁSA, SZÁLLÍTÁSA

PROFESSZIONÁLIS MEGOLDÁST KÍNÁLUNK KÜLÖNÖSEN NEHÉZ TÁRGYAK, ESZKÖZÖK, BERENDEZÉSEK SZÁLLÍTÁSÁRA

Rengeteg megkeresést kapunk műhelyek, üzemek költöztetésével kapcsolatban. Szerszámgépek, esztergapadok, présgépek szállítását vállaljuk rövid határidővel, ingyenes helyszíni felmérés után.

MŰHELYEK KÖLTÖZTETÉSE

Szerszámgépekkel felszerelt műhelyek költöztetését vállaljuk országosan, garanciával. Présgépek, élhajlítók, esztergagépek, fűrészek és mindenféle nehéz gép, eszköz mozgatását, áthelyezését gyorsan, szakszerűen elvégezzük.  A nagyobb gépek mozgatásánál, mindig pontos tervet készítünk, kialakítjuk a szállítási útvonalat, akadálymentesítést végzünk, így könnyen és gördülékenyen hajthatjuk végre a feladatokat. Komplett gyártósorok szállítását vagy csak kismértékű mozgatását is elvégezzük, az utóbbit akár bontás nélkül! Ha nincs akadálymentes szállítási útvonal, esetleg lépcső nehezíti a feladatot, mi akkor is megtaláljuk a megfelelő megoldást, hogy gépei biztonságosan és sérülésmentesen érkezzenek meg új helyükre!

PÁNCÉLSZEKRÉNY SZÁLLÍTÁS

Páncélszekrények szállítását vállaljuk Budapesten és országosan. Több tonnás széfeket is mozgatunk! Minden esetben garantáljuk a precíz és sérülésmentes szállítást. Felkészült kollégáinkal és a szükséges eszközökkel bármilyen páncélszekrény szállítását lebonyolítjuk, emelet, lépcső nem akadály.

Páncélszekrény szállítással kapcsolatban kattintson ide.

SZERSZÁMGÉPEK SZÁLLÍTÁSA

Egyre többen vásárolnak régi, 30-40 éves kelet európai esztergagépet, marógépet. Általában ezek a berendezések szállítási szempontból elég problémás  helyre vannak telepítve. Régi családi házak hátsó épületeiben, vagy egy belvárosi pincében, meredek lépcsővel nehezítve.  Speciális gépeinkkel, eszközeinkkel ezeket a problémákat is áthidaljuk, hogy az öreg gépek sértetlenül kerüljenek új gazdájukhoz.

Szerszámgépek szállításáról bővebben itt olvashat.

LIFTMOTOR, HAJTÓMŰ, KAZÁN, KLÍMA

A kivitelezők egyik nagy problémája, hogy a különösen nehéz súlyú gépeket, berendezésket rendkívül bonyolult a rendeltetési helyükre szállítani. Ilyenkor hívják tapasztalt csapatunkat és megkeressük a legoptimálisabb megoldást a szállítás, mozgatás végrehajtására

ÉPÜLETGÉPÉSZETI ELEMEK, BERENDEZÉSEK SZÁLLÍTÁSA

Egy átlagos liftmotor súlya 600 kilogram körül mozog, így nagyon nehéz feladat a szállítása, ha a gépház olyan helyen van ahova daruzással nem lehet betenni. Sok esetben csak lépcsőn lehet feljutni arra szintre, tehát a liftmotort is kénytelenek vagyunk ezen felvinni. Ebben az esetben is nagyon körültekintően kell eljárni, így elkerülve  a károkozást, hiszen mind a nehéz tárgyban, mind az épületben keletkezhet anyagi kár, ha a feladat nem megfelelően van végrehajtva.

Általában, ha a daruzás anyagi, vagy technkiai okokból kifolyólag nem lehetséges, lépcsőházon keresztül visszük fel a kültéri klímaegységeket, mivel terjedelmük miatt nem férnek be egy átlagos liftbe. Ez a feladat kiváló kondíciót és tapasztalatot kíván, mivel egy ilyen egység általában 250-300 kilogramm. A tetőre feljuttatásuk többféle módszerrel történhet, természetesen egy munkafelmérés után már kész tervvel tudunk szolgálni.

Meg kell említenünk a pincékbe történő szállításokat is. Ezekre a helyekre általában kazánokat viszünk le, illetve hozunk fel régi darabokat. Az ezekhez tartozó hőcserélők és puffertatályok is komoly súlyt képviselnek így ezek mozgatása is szaktudást igényel.

LABORBERENDEZÉS, MŰSZER

Kórházi berendezések, röntgengépek, MR, CT állomások szállítása, mozgatása. Különböző laborgép szállítás, mozgatás lépcsőn is!

 

 

KÓRHÁZAK, INTÉZETEK, KUTATÓ LABOROK BERENDEZÉSEINEK SZÁLLÍTÁSA

Munkáink során rengeteg nagyon drága és speciális berendezéssel találkozunk, melyek szállítása az átlagnál is nagyobb odafigyelést igényel. Némelyik eszköz több százmillió forintos értéket képvisel, így egyetlen hiba óriási károkat okozna. Ezek a gépek szinte mind külföldről érkeznek és a csomagolásuk fel van szerelve különböző érzékelőkkel. Dőlésérzékelő, rázkódás érzékelő. A lépcsőn való mozgatásuk nagyon speciális feladat a megdöntés elkerülése végett. Bizony sok esetben hevederekkel oldjuk meg a feladatot négy-hat fővel és kézi erővel visszük a berendezéseket emeletre. Épületen belül is sok speciális eset fordulhat elő, többek között amikor a gépeket állványra, vagy asztalra kell helyezni. Ilyenkor emelő eszközöket használunk, vagy mobil daruállványt, így helyeztünk egyszer egy 1200 kilogrammos ólomhengert a részére készült állványra. 

Call Now ButtonHívás