PÁNCÉLSZEKRÉNY SZÁLLÍTÁS GYORSAN, GÖRDÜLÉKENYEN, 20 ÉV TAPASZTALATTAL.

A szállítási feladatoknak ez a szegmense igényli a legjobban a fizikai erőt és felkészültséget, mivel sok esetben emeltről, vagy emeletre kell szállítani a páncélszekrényeket. Természetesen, ha tehetjük különféle eszközöket használunk, de néha egyszerűbb és hatékonyabb, ha kézi erővel, hevederekkel végezzük el a páncélszekrény mozgatását.

Páncélszekrény szállítása

Páncélszekrény szállítás

NÉHÁNY TANÁCS, HA PÁNCÉLSZEKRÉNY SZÁLLÍTÁSÁT TERVEZI.

Mielőtt ajánlatot kérne egy páncélszekrény szállítására, érdemes pár dolgot feljegyezni, majd az információt munkatársainkkal megosztani.

-Az első és egyben talán a legfontosabb dolog a páncélszekrény súlya. Próbálja meg szekrény ajtajának belső oldalán az adattáblát megkeresni, de lehet, hogy a széfen belüli kisebb fiókban helyezték el. Tapasztalataink szerint az esetek 60-70 %- ban nem találunk adattáblát. Ebben az esetben a páncélszekrény méreteit kell pontosan megadni és amennyiben lehetőség van rá, egy fotót mellékelni. Ezekből az információkból meg tudjuk becsülni a trezor súlyát.

-A második fontos információ a szállítási útvonal helyes leírása. A burkolat fajtáját is érdemes megfigyelni, mert nagyon ügyelnünk kell a környezet állagának megóvására, ezért, ha kényes a burkolat az útvonalon, akkor mindenképpen le kell védenünk, hogy a nehéz páncélszekrény és a szállító eszköz ne tegyen kárt benne.                   Esetleges nehezítő körülmények, akadályok melyek lehetnek küszöbök, vízelvezetők, vagy bármilyen tárgy, esetleg az útvonal jellege okozhat-e problémát.                                                                         Emeletek száma, lifthasználati lehetőség. Itt meg kell említeni, hogy egy nehéz tárgy szállításánál egy lépcsőt is komoly tényezőként kell kezelni.

-Mindenképpen jelezzék, ha a páncélszekrény le van csavarozva, vagy szekrénybe van beépítve. Van néhány tipus ami egy úgynevezett dobogón áll ami fából van. Erről is tegyenek említést mindenképpen, hiszen egy ötszáz kilogrammos páncélszekrényt leemelni a dobogóról, önmagában nagy munka.

 

NEHÉZ PÁNCÉLSZEKRÉNYEK MOZGATÁSA

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Call Now ButtonHívás